"Når mennesker har det godt – performer de bedre. Highperformance mindset, trivsel og psykologisk tryghed er fundamentet for vækst og udvikling"

Annette Sylvest Nielsen

Annette har en dyb forståelse for, at trivsel og psykologisk tryghed er afgørende for high performance og virksomhedsudvikling.

Med mere end to årtiers erfaring som leder bringer Annette en strategisk tankegang, omfattende finansiel forståelse og bredt forretningskendskab til bordet. Hendes rejse, der spænder fra centrale roller hos LEO Pharma til styring af Forretningsområdet hos Sahva A/S, kulminerer i etableringen af Take a Breath ApS, hvor hun er medstifter af et konsulentfirma, der er dedikeret til at fremme high performance, psykologisk sikkerhed og menneskelig bæredygtighed i erhvervslivet.

Annette hjælper ledere med at skabe stærke teams og drive forandringer på en måde, der motiverer mennesker til at bidrage og lykkes. Hendes ledelseserfaring omfatter alt fra ledelse af supportfunktioner som Finans, Kommunikation og People Development til ledelse af klinikker og produktion samt tæt kundekontakt.

Med et ønske om at sætte sine erfaringer i spil, assisterer Annette ledere og virksomheder, så de får eksekveret strategien, når målene og sikrer høj medarbejdertilfredshed.

Annette drives af ønsket om at gøre en forskel, opnå fælles visioner og se mennesker vokse og nå deres mål.

Personligt er Annette gift med Jim og har to voksne børn. Hun er engageret som Teammanager for det danske landshold i Powerchair Floorball (Parasport), hvor holdet blev verdensmestre i 2022. Derudover nyder hun tid med familie og venner, lange gåture med hunden og skaber gode minder gennem oplevelser.

 

  • Take A Breath skabt medarbejderpassion og strategisk succes for SMV-virksomheder.
  • +20 års ledererfaring fra LEO Pharma A/S og Sahva A/S.
  • Erfaring fra både internationale koncerner og mellemstore danske virksomheder på alle ledelsesniveauer.
  • Frivilligt bestyrelsesarbejde som medlem af Muskelsvindfondens bestyrelse i over 10 år og som bestyrelsesformand for Musholm Bugt Feriecenter i 3 år.
  • Virksomhedsledelse, strategisk vejledning og finansiel styring.
  • People Development, Kommunikation og Forandringsledelse,
  • HD i Økonomi og Regnskab
  • 2-årigt IMD-program i Strategi og Ledelse.