"Stærke virksomheder udvikles i krydsfeltet mellem dybe faglige kompetencer og professionel kommerciel erfaring".

gert josephsen

Gert har en bred erfaring som professionel bestyrelsesmedlem i familieejede og private equity-ejede danske selskaber som f.eks. Riis Retail A/S og Bezzerwizzer Nordic ApS.

Dertil kommer indgående indsigt i de kommercielle succeskriterier fra tidligere arbejde i veletablerede internationale danske C25-selskaber som f.eks. Ambu og Coloplast. Derudover har Gert en tung international erfaring som kommerciel ansvarlig for afsætning af fødevarer til Sydøstasien, Mellemøsten, Østeuropa/Rusland, USA og Oceanien (Australien & New Zealand) og fra ansættelser i Unilever og Arla Foods.

I Gerts nuværende rolle som senior strategy consultant arbejder han både for større danske og udenlandske selskaber med udvikling af strategi- og forandringsprocesser, uanset om målet er vækst eller konsolidering. Den slags opgaver løses for vidt forskellige industrier.

Endelig fungerer Gert i rollen som aktiv investor i mindre vækstvirksomheder. Ud over de traditionelle bestyrelsesopgaver løses specifikke strategiske eller operative opgaver, som der ikke er ressourcer eller kompetencer til internt i virksomheden.

Når Gert ikke er i arbejdstøjet bruges fritiden sammen med familien på natur og kulturrejser til spændende lande ofte uden for Europa. Derudover holdes formen ved lige med cykling, løb, squash og arbejdet i haven.

  • FMCG: National product manager (Unilever), international market manager (Arla Foods)
  • Lifescience: VP commercial director (Wound Care, Coloplast), VP director of global marketing (Ambu)
  • Implement Consulting Group & The Consulting Company: Senior strategy consultant
  • Aktiv investor og bestyrelsesmedlem eller formand i vækstvirksomhederne: Hampus A/S (skulpturelle legepladser), iMaster ApS (indblæsningsmaskiner til isoleringsgranulater) og Movesca ApS (IT-løsninger til sundhedssektoren)
  • Generel ledelse, salg & marketing, organisationsudvikling, transformation, digitalisering, R&D, finansiering, M&A, strategi
  • Indgående kendskab til følgende industrier: Pharma & Medtech, FMCG & retail, byggeri, energisektoren, private equity og generel industri
  • Bestyrelseserfaring bl.a. som formand i ejerledede SMV’ere
  • Cand. Merc.: Århus Universitet, strategi og udenrigshandel, Århus, Danmark
  • MBA program: Insead, Achive Outstanding Perfomance, Paris, Frankrig
  • MBA program: SFSU, Strategy & Business development, San Francisco, USA