"Alle virksomheder har et potentiale, som kan forløses med det rette team, de rigtige kompetencer og en tydelig drejebog".

Mads Kronborg

Mads er en trænet strateg fra Boston Consulting Group og AT Kearney, bestyrelsesmedlem og formand samt investor med mere end 30 års international erfaring fra at lede og rådgive førende koncerner og familiedrevne SMV’ere i deres søgen efter profitabel vækst og værdiskabelse.

I denne søgen bidrager Mads med et arsenal af konkrete erfaringer, kompetencer og netværk til selskabets ejere og ledelse. Det gør han i det daglige bestyrelsesarbejde, men også i situationer, hvor virksomheden står over for et vigtigt strategisk valg. Det kan være ved et generationsskifte, en revitalisering og transformation af virksomheden, etablering på et nyt marked, opkøb eller forberedelse for en egentlig exit strategi.

Mads har en bred erfaring som professionelt bestyrelsesmedlem i familieejede virksomheder, som f.eks. Hartmanns A/S, Advice Invest og LindeWerdelin Ltd, men også fra godt 10 års erfaring fra bestyrelsesarbejde for udvalgte kapitalfondes porteføljeselskaber som f.eks. det Wallenbergske og InterIkea baserede Alder AB samt europæiske Ambienta Sgr.

I forbindelse med bestyrelsesarbejdet inddrages Mads ofte som aktiv investor i selskabet med risikovillig egenkapital på lige fod med selskabets ejere og ledelse.

Af personlige karakteristika nævnes ofte: Resultatdrevet, personlig integritet, struktureret, innovativ samt evnen til at bygge tillid på alle niveauer i virksomheden.

Mads er gift med Alexandra og har tre voksne børn. I fritiden står den på familie og venner. Rejserne sker primært til Sydfrankrig om sommeren og Italien om vinteren.

  • Boston Consulting Group (BCG) i 13 år som direktør og partner med base fra Stockholm/København og München
  • AT Kearney i 6 år, direktør og partner i København/Stockholm
  • Alder AB og Ambienta Sgr. i 10 år partner med fokus på bæredygtige investeringer
  • Danfoss, Grundfos, VKR Group, Sandvik, NKT, Cowi, Coloplast og Danske Bank som årelang strategisk rådgiver
  • Hartmanns A/S, R2P GmbH, Advice Invest, mfl. Bestyrelsesmedlem, formand og aktiv investor
  • BtB/BtC, generel industri, byggebranchen, ingeniør & teknologi, Lifescience & Medtech, fødevare & konsument samt private equity
  • Strategi, generationsskifte, profitabel vækst, salgsoptimering og organisering, M&A, konsolidering, digitalisering og transformation, fra-salg (exit)
  • Bestyrelseserfaring som formand i familiedrevne og ejerledere SMV’ere
  • Cand. Merc., Strategi & Finansiering, Handelshøjskolen i Aarhus
  • MBA, Strategy & Finance, SFSU, San Francisco Bay Area, USA