"Passioneret sparring med fokus på detailhandel og kunderejsen, der kan gøre en forskel for alle typer virksomheder".

Vibeke Bahr

Vibeke har været selvstændig erhvervsdrivende i 25 år, hvor hun sammen med Jette udviklede en af Danmarks største SPAR butikker, som blev solgt i 2017.

Vibeke har beskæftiget sig med alle aspekter i en dagligvarebutik og har overblikket med fokus på kundeservice i alle afdelinger uanset, om det er i slagterafdelingen, frugt & grønt, mejeriet til bageren. Derudover har Vibeke beskæftiget sig med økonomi og budgettering; personaleplanlægning og ledelse af medarbejdere.

Vibeke er fuldstændigt dedikeret til den opgave, hun beskæftiger sig med. Hun er resultatorienteret og hjertet banker for danske delikatesser, der udmærker sig ved høj kvalitet og bæredygtighed.

Vibeke er mest interesseret i taktisk og operationelt arbejde med fokus på kundens oplevelse på de købsplatforme, der er i virksomhederne.

Det er engagementet og succes, der inspirerer og motiverer Vibeke, som fremhæver det fantastiske i at arbejde med engagerede medarbejdere og sammen skabe en succes. Vibeke understreger, at det naturligvis er resultatet, der tæller i sidste ende, men at vejen derhen gerne må være inspirerende, motiverende og uddanne folk undervejs.

Vibeke er i dag både aktiv og passiv investor i forskellige SMV’ere med fokus på detailhandlen, men er også åben for andre spændende projekter.

  • Dagligvarebranchen fra A-Z med ledelse, motivation og forretningsstrategi
  • Ejer af en af Danmarks største SPAR butikker
  • Passiv investor i flere små og mellemstore virksomheder
  • Niels Brock
  • HA på Handelshøjskolen i København
  • Vækstledelse ved Jesper Elling